1. Mind the art
  2. Art

10 ilustrime që do të bëjnë trurin tënd të vuajë

20170527230622 14813142 1138811649536298 172179186 o

Iluzionet janë të të gjitha ngjyrave, teksturave dhe kuptimeve. Mendja jonë luan me iluzione dhe çorodit logjikën.


Po sikur realiteti të ishte tashmë i shtrembëruar dhe një iluzion thjesht përpiqet të na paralajmërojë?“Mund të thuhet se një epokë përfundon kur i janë mbaruar iluzionet”.
-Arthur Miller“Bota mund të mashtrohet. Dhe do të tërbohet shumë nëse nuk e bën”.
-Walter Serner“Janë iluzionet e mia të fëmijërisë ato të cilat më bëjnë të perceptoj një dobësi në armaturën e një njeriu: jo gjithçka është humbur, duhet shumë pak që të rrahë ajo zemër e ndalur”.
- Elias Canetti“Përveç pushtetit, gjithçka është iluzion”.
-Vladimir Lenin“Iluzioni im më i madh është të vazhdoj të kem iluzione”.
-Jose Narosky“E vërteta është gjithmonë një ilusion”.
-Friederich Dürrenmatt“Një iluzion i përjetshëm, ose të paktë që rilind shpesh në shpirtin e njerëzimit, është gjëja më e afërt me realitetin”. 

-Andre Maurois“Iluzioni? Kushton shtrenjtë. Mua më kushtoi të jetoja më tepër se ç’duhej”. 
-Juan Rulfo