1. Tema

10 plus 2 momente të ngrira nga fotoreporterja Ivana Dervishi

20170527230612 20170527230445 ivana

Ivana Dervishi, fotoreportere e BIRN-Albania, përdor aparatin e saj për të ngrirë dinamikën urbane të kryeqytetit. 

Qasja e saj na sjell një këndvështrim ndryshe të rrugëve që jemi mësuar t’i shohim përditë, shpesh disi dinak. 

Imazhet shoqërohen nga komente pikante që nuk e lënë vëzhguesin indiferent. Kjo vogëlushja po kalonte rrugën dhe më bëri të ndaloj biçikletën e ta kaloj nga ana tjetër sepse makinat me siguri nuk do ta shihnin... Bota është e të gjithëve.Mentaliteti shqiptar. Fotografuar në Fier.
Kerry ruins Valentine's Day in Tirana
#Tirana #Opera #Bus 
Go bro!
Konkurenca
Ai momenti kur nuk ke çakmak, por ky nuk është një problem.
Why?
Kur jeta përpiqet të të japë një mesazh...A transparent morning coffee