1. Mind the art
  2. Art

15 vizatime të errëta nga Gypsie Raleigh

20170527230607 20170527230440 14424007 1105498246200972 1195224898 o

Dashuria. Nuk ka gjë më të mrekullueshme në botë. Por, siç na kujtojnë këto vizatime të errëta dhe kapricioze, nuk ka asgjë më të dhimbshme. 


Ato janë vepër e artistes Gypsie Raleigh, autore, poete dhe skenariste nga Oregoni, SH.B.A.

“Ndonjëherë, jeta më lë pa fjalë,” thotë Raleigh. “Kur nuk arrij të gjej dot fjalët, mundohem të gjej ndonjë imazh që të flasë me heshtjen time. Vizatimet e mia frymëzohen nga çdo gjë, që nga humbja e njerëzve të mi të afërm, ankthi apo një ditë e keqe në punë. Unë jam rritur në një vend të vetmuar. Në atë kohë, mërzitesha sepse nuk kisha shokë. Tashmë është kthyer në mënyrë jetese.”