1. Design

18 makinat më të rralla në botë

20170527230606 20170527230439 14374614 1102969279787202 696583299 o


Këto janë 18 makinat më të shtrenjta, më ekskluzive dhe më të rralla në botë. 

Fahlke Larea GT1 S12. 1260 bhp. 980.000 euro


Hennessey Venom GT. 1261 Bhp. 1.200.000 dollarë.


Hennessey F5 . Más de 1400 Bhp. 1.400.000 dollarë.