1. Kinema

25 filmat më të mirë të këtij viti

20170527230635 film

Kritiku amerikan David Ehrlich e bëri përsëri mrekullinë e tij. Një video me 25 filmat më të mirë të vitit. Me një montazh emocionues ai e fillon nga fundi.

Si çdo vit ai përfshin si filma komercial ashtu edhe kinematografi të pavarur. Editimi dhe muzika... perfekte. Shijojeni!Top