1. Mind the art
  2. Art

30 qytetet me më shumë ngjyra në botë

20170527230605 20170527230438 14393939 1101796706571126 1119217378 o

Shumë nga metropolet më emblematike të botës janë të mbushura plot me qiellgërvishtës imponues dhe fasada shkëlqyese xhami dhe çeliku, por jo të gjitha qytetet janë pyje me çimento gri. 


Që nga godinat ngjyrë karamele të Havanës deri te shtëpitë e lyera me blu në Jidhpur, Indi. Shumë zona urbane kanë marrë tonalitete të gjalla në rrugët  e tyre. 


Më poshtë janë disa nga vendet më të ngjyrosura në botë, secili prej tyre vibrant dhe unik në llojin e tij. 


Në listë është përfshirë edhe Tirana, e përfaqësuar nga fasadat e saj shumëngjyrëshe.


Burano, Venecia, Itali


Stamboll, Turqi


Rejkyavik, Islandë


Menton, Francë


Nassau, Bahamas


Chefchaouen, Marok


San Juan, Porto Rico


Longyearbyen, Norvegji


Cinque Terre, Itali