1. Sport
  2. News

8 plus 2 stadiumet e së ardhmes

20170527230616 20170527230450 stadium2

Ata janë kolosët e futbollit. Kalimi i viteve ka amortizuar një pjesë të mirë të stadiumeve në Europë, edhe më emblematikëve, u ka ardhur ora të ndryshojnë. 


Në Europë ka dhjetë klube që po planifikojnë të ndërtojnë stadiumet e tyre ose të zgjerojnë dhe modifikojnë ekzistuesit, duke i bërë më modernë dhe madhështorë.


1. Stamford Bridge (Chelsea) 

Magnati rus që është në krye të Chelsea-t dëshiron që nga jashtë stadiumi të përngjajë me një katedrale. Projekti vlerësohet në më tepër se 850 milionë euro.