1. Newsroom

Bari më i bukur në botë është në Barcelonë, por nuk hyni dot

20170527230616 20170527230449 bari1

Restaurants and Bar Awards çdo vit japin çmimin për design-in më të mirë në hoteleri.

Sipas jurisë, Blue Wave në Barcelonë është bari më i mirë i vitit 2016.

Gjendet në buzë të detit, pranë portit të qytetit. Është pjesë e One Ocean Club de Marina Port Vell dhe mund të kenë akses vetëm anëtarët e klubit.

Shijojini fotot e mëposhtme.