1. Modë
  2. Tendencë

Blerja e javës: bluzë me fruda

20170527230611 20170527230444 14536785 1116440298440100 644357197 o

Na pëlqejnë shumë! Këtë sezon bluzat me fruda na kanë dashuruar. Gucci dhe Miu Miu janë disa prej fajtorëve që frudat, një tendencë që shkon e vjen, kësaj here të vijë në formën e këmishave. Dhe nëse kjo pamje kaq ‘naive’ nuk të bind, rri e qetë, ka bluza me fruda për të gjitha shijet. 
Një nga versionet më puritane e gjejmë nga H&M. 
Beyoncé i ka kushtuar shumë vëmendje frudave dhe ngjyrës mustardë këtë sezon dhe homazhi i Zarës është ky.Kjo e Asos është shumë Gucci, rozë dhe me fjongo në qafë. 
Së bashku me tendencën criss-cross vjen kjo bluzë e Mangos. Top