1. Modë
  2. Tendencë

Blerja e javës: fund me zinxhir

20170527230615 20170527230449 fund

Fundet me kopsa tashmë janë histori. Shumë viti 2014. Tendenca tani vjen e modifikuar sepse do këmbejmë kopsat me zinxhir. Kjo tendencë nuk është tërësisht e re, kështu që, ndoshta disa prej jush mund ta gjejnë diku në dollap një fund të tillë. 
Materiali që mbizotëron është lëkura, por nuk i përjashtojmë copat e tjera. Isabel Marant dhe Yves Saint Laurent janë fajtorët kryesorë të kësaj tendence. Versioni që na sjell Zara është prej lëkure mbrapsht. 
Versioni më rock na e sjell Mango në ngjyrë të kuqe. 
Xhinsi gjithmonë është një zgjedhje e sigurt. Në Asos gjejmë këtë. 
Lëkurë sintetike në versionin e Stradivarius. Top