1. Modë
  2. Tendencë

Blerja e javës, shtator 2016: bluzë sportive me kapuç

20170527230555 20170527230427 14233772 1089693701114760 636391483 o

        

I njohim mirë, kemi një jetë që i veshim bluzat sportive… për të zbritur për të blerë bukë. I ke mbajtur kur ka qenë pak freskët në darkë ose, herë të tjera, për vrap. Por këtë sezon duan të ndrihen në detyrë dhe të sofistikohen. Dhe në rast se nuk të del mirë kombinimi, atëherë do mund t’i vazhdosh t’i përdorësh pasditeve në shtëpi. 

Veshja e rrobave sportive gjatë ditës është kthyer në tendencë dhe prandaj shohim bluzat me kapuç të kombinuara me pallto, xhupa lëkure apo xhaketa. Ky  i funditështë opsioni që na jep Stradivarius. Zara na prezanton një version tjetër. “E kuruar por sportive 2016”. Me një bluzë sportive oversize dhe leggins metalike. Edhe në koleksionin e ri të Pull&Bear kemi momentin sportiv. Në këtë rast çiftuar me një fund të tyltë dhe nën një xhakovento. 

Me sa duket, çelësi qëndron te kombinimi me copa më delikate, si kadifja, tyli apo mëndafshi. 

Top