1. Design

BMW, motori i të ardhmes

20170527230618 20170527230451 bmw2

BMW Vision Motorrad Next 100 është motori i superheronjve të së ardhmes. Ka vetëm pak ditë që prodhuesi gjerman ka prezantuar modelin e ri të motorit në Los Angeles. 


Ky model sjell një koncept të ri, si nga forma ashtu edhe nga funksioni. Trupi i tij është i mbuluar nga një guackë fibre karboni, emetimi i karbonit është zero dhe ka të përfshirë asistencë në pilotim dhe teknologji sensorësh me kamera
Top