1. Newsroom

Brad is single

20170527230608 20170527230440 14439010 1106354252782038 249909256 o

Bota u shkund këtë javë nga lajmi i divorcit ndërmjet Angelina Jolie dhe Brad Pitt pas një marrëdhënie 12 vjeçare. 


Norwegian Airlines e shfrytëzoi përhapjen virale të lajmit për të reklamuar fluturimet e saj nga Oslo me destinacion Los Angeles. 


Në reklamë ata kanë vendosur çmimin promocional të biletës Oslo-Los Angeles të shoqëruar nga diçitura “Brad is single” (Brad është beqar). Top