1. Mind the art
  2. Art

Bukuria dhe magjia e baletit nga Mark Olich

20170527230625 balet

Kur fotografia, piktura dhe kërcimi bashkohen në një vorbull të pafundme artistike, shfaqet vepra e MArk Olich, një fotograf rus puna e të cilit fokusohet tek bukuria e baletit dhe teatrit. 


Çdo shkrepje e tij shndërrohet në një imazh shumë specifik.


Veprat e tij transmetojnë emocion të gjallë dhe kapin dy aspektet kryesore të teatrit, mbi skenë dhe pas saj. Ai është i aftë të drithërojë nëpërmjet momenteve intime të balerinave të cilat lëvizin me delikatesë mes fotografisë dhe pikturave klasike. Kjo seri fotografish është plot shpirt dhe delikatesë.