1. Mind the art
  2. Muzikë

Daft Punk, favoritët e Coachella-s këtë vit

20170527230644 duftpunk2

Dyshja franceze Daft Punk janë favoritët e këtij edicioni të festivalit Coachella pas lajmit se Beyoncé anulloi performancën e saj për shkak të shtatzënisë.

Bastet thonë se shancet që Daft Punk të kryesojë Cochella-n janë 3/1, ndërkohë që për Jay Z janë 5/1, ndërkohë që Kanye West dhe Lady Gaga 7/1.