1. Newsroom

Darka e fundit (e madhe) e Michelle Obamës

20170527230619 20170527230452 mich

Një fustan tashmë historik për një moment historik. Në darkën e fundit shtetërore si Zonjë e Parë, Michelle Obama veshi një nga modelet më spektakolare që nga viti 2008, ku u bë edhe first lady.
Fustani ishte i Atelier Versace dhe Michelle, si një zonjë shtëpie e mirëfilltë, i bëri një homazh dizenjos “made in Italy” për të mikpritur kryeministrin italian, Mateo Renzi dhe gruan e tij, Ines Landini. 
Për shkak të rëndësisë së eventit, vetë Donatella Versace falenderoi damën e parë për përzgjedhjen nëpërmjet Instagramit: Faleminderit Michelle për të gjitha gjërat që ke bërë pë vendin tënd dhe për pjesën tjetër të botës dhe faleminderit se ke një qenë një frymëzim i vazhdueshëm për të gjitha gratë. 

Top