1. Tema

Dashuria mes një vogëlushe dhe të atit në 14 ilustrime

20170527230638 ilustrim1

Ilustruesja Snezhana Soosh ka dashur të pasqyrojë dashurinë e veçantë mes babait dhe vogëlushes së tij nëpërmjet disa akuarelave ku tregon ëmbëlsinë e kësaj lidhje emocionale. Ngjyrat e lehta, vijat e vazhduara dhe skenat e përditshme ndërmjet të dyve, na transmetojnë qetësi dhe dashuri.