1. Tema

Eljan Tanini: Po më dhe pemët, unë të jap hijet!

20170527230643 eljantanini

Eljan Tanini nën moton "Po më dhe pemët, unë të jap hijet!" ka fotografuar disa prej hijeve më interesante të pemëve të kryeqytetit në këtë rekopilim interesant.