1. Tema

Elvis Presley është gjallë

20170527230615 20170527230448 14672725 1121377291279734 1561948115 o

“The Elvies” është takimi vjetor i artistëve dhe fansave që duan t’i bëjnë homazh Elvis Presley-t.

Çdo shtator mblidhen nga të gjitha vendet ndjekës të moshave të ndryshme.

Eventi u mbajt në qytetin bregdetar Porthcawl, Mbretëri e Bashkuar. 

Kjo mbledhje tregon se, vit pas viti, Elvis vazhdon të jetë gjallë (të paktën në zemrat e tyre…)