1. Mind the art
  2. Art

Ëmbëlsira me forma gjeometrike nga Dinara Kasko

20170527230625 dina

Kur shohim raftet e pastiçerive shpesh mund të marrim me mend shijen e një ëmbëlsire për shkak se ka një ngjyrë apo një formë familjare. Por nuk është ky rasti i ëmbëlsirave të dizenjuara nga shefja ukrainase Dinara Kasko. Teknikat e saj eksperimentale krijojnë objekte të ngrënshme që nuk përngjajnë me asgjë çfarë keni parë. 


Pjesa më e madhe e krijimeve të saj ngjajnë si vepra brenda një muzeumi art kontemporan. Kasko përdot metodën Voroni dhe modelimin/printimin në 3D për të krijuar ëmbëlsirat e saj.Për më tepër foto mund të vizitoni Instagramin e saj.