1. Tema

Femrat e tatuazhuara të shekullit të kaluar

20170527230617 20170527230451 14799790 1127881390629324 1050491821 o

Aktualisht jemi mësuar të shohim vajza dhe gra me tatuazhe të bukura e tërheqesë. Tatuazhet janë bërë diçka vërtetë popullore vetëm gjatë dekadave të fundit, apo jo?


Në fundin e shekulit XIX-të dhe në shekullin e XX-të, tatuazhet nuk ishin edhe aq popullorë, mbi të gjitha tek femrat. Mund t’i gjeje te balerinat dhe te gratë progresiste e të guximshme. 


Fotot e mëposhtme tregojnë vajza dhe gra oksidentale, që nga artiste deri te njerëz të zakonshëm, që e kishin trupin të tatuazhuar që shumë kohë më përpara se sa tatuazhet të dilnin në modë.