1. Design

Forma më e re zhytjes: nëndetëse tri vendëshe

20170527230634 nenedetese1

Nëndetësja më e re është “mk.1C”, një mjet i zhytshëm që transporton njerëz mbi dhe nën ujë. Ky model ka dy motorë të fuqishëm elektrikë. 
Gjithashtu, çdo Ortega “mk.1C” mund të pajiset me magnometër, sonar dhe kamera infra të kuqe për t’a bërë të paharrueshme përvojën nënujore. Nëndetësja arrin të zhytet deri në një thellësi prej 95 metrash.
Sistemi i integruar i baterive të “mk.1C” ka një peshë prej 32 kg dhe mund të rikarikohet deri 1000 herë. 

Top