1. Tema

Fotografi të rralla vintage për 82 vjetorin e Sophia Loren

20170527230607 20170527230439 14393958 1104452636305533 826920740 o

Kjo është një seri fotografish të Sophia Loren dhe Carlo Ponti në vilën e tyre në Romë, të bëra në vitin 1964 nga Alfred Eisenstaedt për revistën Life. Këto fotografi dolën në format digjital në vitin 2009. 

Në moshën 19 vjeçare, Sofia njohu producentin e kinemasë Carlo Ponti dhe filluan historinë e dashurisë. 


Carlo, 22 vite më i madh se ajo, u dashurua me të dhe aty filloi historia e tyre e dashurisë plot me skandale, divorce, martesa të jashtëligjshme, bigami dhe deri në ekzil. Në vitet 1960, Carlo dhe Sofia filluan të restauronin një vilë të mrekullueshme të shekullit XVI në Marino, kodrat e Alban, disa kilometra larg nga Roma.