1. Tema

Gentian Minga: bukuria e pastër e albinëve

20170527230604 20170527230437 14375413 1100592040024926 1860455708 o

Bukuria gjendet në forma të ndryshme dhe, ndonjëherë, forma më e pastër e saj takohet tek ata që vuajnë nga përjashtimi social dhe paragjykimet. Albinët kanë portrete shumë interesante dhe setet fotografike me ta rezultojnë të mrekullueshme. 

Sipas Gentian Mingës, kryeredaktor i revistës Living Albania, kur ata ndërmorrën këtë editorial, qëllimi i tyre ishte që njerëzit të shihnin të bukurën tek këta fëmijë.

Ideatorët dhe realizuesit e projektit patën disa ide në lidhje me emrin dhe, në përfundim, ranë dakord për një ndërthurje të tyre: Pure White, Pure Beauty! (E bardhë e pastër, bukuri e pastër)

Ideator dhe realizues: Gentian Minga

Fotografia:  Edvina Meta


Top