1. Design

Hudway do ndryshojë mënyrën se si drejtoni makinën

20170527230644 hundwayKohët kanë ndryshuar. Mbrapa ka mbetur ai xhepi i mbushur plot me harta. Në ditët e sotme ke nevojë vetëm për të shkarkuar aplikacionin që i përshtatet nevojave të tua dhe ke gjithçka kërkon në dorën tënde. 


Por vazhdon të kesh probleme me instruksionet me zërin, me kthesën që nuk është aty ku tregon aplikacioni, rruga është në punime… Të gjitha këto i zgjidh Hudway.
Ky aplikacion është ndërtuar posaçërisht për ditët kur moti nuk është i favorshëm dhe rruga paraqet rreziqe. Ai e përdor telefonin sikur të ishte një projektor që vendoset në pjesën e përparme ës dhe do tregojë informacionin në xhamin e makinës. Kështu, nuk do keni më nevojë të ulni kokën për të ndjekur hartën. 


Top