1. Tema

Ja arsyet pse moda për meshkuj e viteve 1970 nuk duhet të kthehet kurrë

20170527230619 14803154 1130163493734447 257962665 o

Ka tendenca që nuk dalin kurrë nga moda. Të tjera, zhduken dhe rikthehen pas disa vitesh. Ndërsa disa tendenca meritojnë mos të kthehen kurrë, siç janë ato të dekadës së viteve ’70. 


Shihni më poshtë disa prej katastrofave të modës për meshkuj në vitet ’70