1. Modë
  2. Tendencë

Këtë fillimvit, këpucë të sheshta

20170527230637 balerina

Ka ditë që nuk mundesh me takat e larta, por mënyrat e reja e “të rregulluarit” për të dalë kanë bërë që takat të humbasin ekskluzivitetin e mbretërisë së këpucëve. Këpucët e sheshta po pushtojnë tapetet e kuq, darkat dhe eventet e tjera. Dakord, humbet efekti zgjatës i takave por kur bëhet fjalë të qëndrosh shumë orë jashtë shtëpisë, ndryshon prioriteti. 


1. Balerina


Një nga klasikët. Shoqërohen me aplikacione brilante, qëndisma ose xixa. 
Një opsion i mirë janë këto balerina të Zarës. 
2. Mokasine


Më pak delikate se balerinat. Ajri mashkullore përputhet në mënyrë perfekte si me fustane edhe me pantallona. Duken më mirë kur këmba është e vogël. 
Slippers janë një derivat i mokasinëve. Një version është ky që na sjell Mango. 
3. Blucher dhe brogues


Për një pamje më të sofistikuar dhe me ajër mashkullore. Me to kërkohet përplasja mes femërores dhe mashkullores, mes klasikes dhe të përditshmes.