1. Newsroom

Kjo është reklama më virale këto festa

20170527230635 english for beginners christmas add allegro fb  700 png

Reklama polake për Krishtlindje është bërë virale dhe tregon historinë e një të moshuari që porosit online një kit të plotë për të mësuar anglisht. Arsyeja përse ai do të mësojë këtë gjuhë të huaj është shumë prekëse.

¨Ndonjëherë fjalët nuk mund të shprehin atë që është më e rëndësishme. Në këtë rast, thjesht keni nevojë të mësoni¨. Nën këtë diçiturë, platform e shitjeve online Allegro prezantoi reklamën English for BeginnersTop