1. Kinema

Kortometrazhi i David Wilson mbi bashkëjetesën me një robot për të zbutur vetminë

20170527230634 robot

Në ditët e sotme David Wilson është ndoshta një nga regjisorët më kreativë. Ai kurrë nuk ka shkelur një shkollë kinemaje. 

Ai ka lindur në vitin 1986 në qytetin e vogël Somerset, në Wells. Studioi animim në Universitetin e Brighton.

Ky kortometrazh tregon historinë e një gruaje që jeton vetëm dhe për të kujdeset një robot i quajtur B.E.N.Duhet pak durim për të shkuar deri në fund të filmit. ¨Ideja është të krijonim një film më të ngadaltë se zakonisht, që të lidhej me emocionet e spektatorit¨, thotë David.

Një film për të refleksionuar mbi ngrohtësinë njerëzore dhe mbi problemet që sjell vetmia. 

Top