1. Tema

Krishtlindjet e para

20170527230636 bebyyy

Krishtlindjet dhe Viti i Ri janë festat më familjare, të paktën në këtë anë të botës.


Revista online Bright Side ka përmbledhur një koleksion me fotografi të sapolindurish të veshur me rroba Krishtlindjesh.