1. Design

Lamborghini Huracan Spyder: ëngjëll apo djall? (foto)

20170527230629 lamburgini

Marka italiane prezantoi në Los Angeles versionin kabriolet të modelit Huracan. Stili është shumëi ngjashëm me versionin normal, me përjashtim të disa ndryshimeve në nivel të parakolpit të përparmë dhe të pasëm. Vazhdon të ketë një motor V10 5.2 litra, me një fuqi prej 580 kuajsh fuqi.

Kjo makinë arrin 0-100 km në 3.6 sekonda. Shpejtësia maksimale është 319 km/h.

Modeli Spyder Huracan pritet të dalë në fillim të vitit 2017, ndërkohë që ende nuk dihet sa do jetë çmimi.


 

 

Top