1. Design

Laptopi më i lehtë në botë vjen nga Acer

20170527230600 20170527230432 14248075 1094590770625053 812685708 o

Acer Swift 7 është laptopi më i lehtë në botë me lartësi vetëm 0.998 cm, pra më pak se një centimetër. 

Pesha e tij është 1.100 gram. 

Processor Intel Core i5-Y54 Kaby Lake i gjeneratës së 7-të.

Ekran IPS Full HD 1920 x 1080 me veshje Gorilla Glass.

Memorie RAM 8 GB. 

Kamera HD. 


Acer Swift 7 do të dalë në shitje në mes të tetorit në SHBA dhe Europë me çmimin, përkatësisht, 999$ dhe 1299 Euro. 

Top