1. Design

Logo të famshme: dikur dhe tani

20170527230554 20170527230426 14215563 1089574367793360 1552230108 o

Çdo gjë ndryshon me kohën dhe kompanitë nuk bëjnë përjashtim. Për të qenë të përditësuar me nevojat dhe interesat e konsumatorëve, kompanitë evoluojnë që të vazhdojnë të jenë konkuruese. Edhe logot u nënshtrohen këtyre rregullave.