1. Tema

Marilyn Monroe kur ishte ende larg imazhit të saj si femme fatale

20170527230607 20170527230440 merilyn

Një koleksion fotosh të rigjetura të Marilyn Monroe, të bëra nga Ed Clark në vitin 1950 kur Monroe ishte 24 vjeç, janë larg imazhit të saj si femme fatale dhe e tregojnë natyrale e të ëmbël. 

Në foto, aktorja del e relaksuar në parkun Griffith në Los Angeles. Në atë kohë, Monroe ishte më tepër e njohur si modele se sa si aktore.