1. Modë
  2. Tendencë

Mos bëni gabim t'i vishni: Tendencat absurde të vjeshtës 2016

20170527230630 atlete

Çdo sezon ka tendencat e tij absurde. Ndonjëherë, biem në kurthin e tyre, sepse tashmë e kemi mësuar se nuk duhet thënë kurrë, kurrë. Më poshtë keni pesë tendenca të cilat është më mire t´i qëndroni larg.


1.       1. Korse. Në javët e modës janë pare shumë korse duke qarkulluar në rrugë. Prada ka qenë një nga fajtorët e kësaj epidemie. Ndonjëherë janë tepër absurde, si për shembull kur i shohim mbi xhaketa dhe pallto, duke krijuar një pamje si ngritës peshash.
2.       2. Xixa me atlete. Pak a shumë,  e njëjta doktrinë si tutat të veshura me taka. Karnavalet janë në shkurt dhe, vetëm në raste shumë të rralla mund të dalësh e fituar nga ky kombinim.
3.       3. Pantallona gjarpër. Në disa raste gati-gati edhe të tërheqin t´i veshësh. Por nëse nuk je 1.80 e gjatë dhe shumë elegante, më mire mbaji larg. Ka tendenca që nuk janë për të gjitha.