1. Mind the art
  2. Art

Mrekullia e jetës: fotografi të çasteve të para të jetës

20170527230629 beba

Hera jonë e parë në botë është zhveshur, duke qarë dhe të mbështjellë në lëngje sa mbresëlënëse edhe natyrale. Fotografi Christian Berhelot ka dashur të na sjellë mrekullinë e jetës në këtë seri fotografike të quajtur Cesar. Dhjetë shkrepje të dhjetë bebeve në frymëmarrjet e para të jetës.


¨Doja t´i largohesha klisheve dhe fotografive të peisazheve, doja të tregoja si jemi kur lindim¨, thotë fotografi Christian Berthelot. Imazhet e tij nuk paraqesin bebe me faqe rozë, por foshnje me pamje gati-gati prej alieni, të zhveshur, duke bërtitur dhe të mbuluara me lëngjet e trupit. 


Mael, 2.8 kg, 18 sekonda jetë


Liza, 3.2 kg, 3 sekonda jetë


Roman, 2.9 kg, 8 sekonda jetë


Leanne, 1.8 kg, 13 sekonda jetë


Chloe, 3.6 kg, 11 sekonda jetë


Steven, 2.5 kg, 15 sekonda jetë


Louanne, 3.5 kg, 14 sekonda jetë


Lize, 3.5 kg, 9 sekonda jetë


Margaux, 3.1 kg, 7 sekonda jetë


Kevin, 4.3 kg, 11 sekonda jetëTop