1. Mind the art
  2. Teatër

My Name is Balkan: M.A.M. Foundation

20170527230604 20170527230437 14374532 1100339796716817 1368185210 o

MAM Foundation prezanton projektin: My Name is Balkan (Lexime skenike të dramës bashkëkohore ballkanike)

My Name is Balkan tenton të kthejë Tiranën në një pikë takimi për dramaturgët bashkëkohorë ballkanikë. Përkthimi i këtyre veprave në shqip do të ishte një vlerë e shtuar e kulturës skenike. 

Pjesëmarrësit janë nga Shqipëria, Kosova, Bosnie, Maqedonia, Sllovenia, Kroacia, Mali i Zi, Rumania, Bullgaria dhe Greqia. Nga data 26 shtator deri në 2 tetor, në ambientet e jashtme dhe të brendshme të Teatrit Kombëtar, njëmbëdhjetë veprat e dramaturgjisë do të trajtohen si lexim-performancë nën kurimin e ideatores së eventit, aktores dhe regjisores Ema Andrea. 

Hyrja e lirë.

www.mam-artfoundation.org

Top