1. Modë
  2. Tendencë

Në nëntor vishen rombe

20170527230627 rombe

Instruksione parapërgatitore: hiqni nga mendja konceptin e rombeve që keni pasur deri tani. Nuk bëhet fjalë për triko të mërzitshme, as jelekët e gjyshes dhe as çorapet serioze. Rombet kthehen të rinovuara.
I pamë në pasarela, sidomos te Isabel Marant.Prada i kishte të pranishme në të gjitha getat dhe çorapet.
Miu Miu i dha një kthesë alternative vajzës me uniformë kolegji. 
Michael Kors e ka shtrirë tendencën deri në koleksionin pranverë-verë 2017.
Udhëzimet e reja thonë se rombet mund të kombinohen me çdo lloj motivi tjetër.