1. Tema

Një studente krijon një seri të fortë fotografish kundër përdhunimit

20170527230602 20170527230435 14285480 1096472010436929 1898485184 o

Për serinë e saj fotografike It happens (Ndodh), studentja Yana Mazurkevich ka krijuar disa imazhe goditëse kundër përdhunimit, duke rikujtuar se abuzimi seksual mund të ndodhë kudo, kurdo dhe kujtdo. 


Ky projekt i fortë i Yana Mazurkevich ka ardhur si përgjigje e drejtpërdrejtë kundër lirimit të Brock Turner, studentit amerikan që u dënua vetëm me tre muaj burg pasi përdhunoi një vajzë të pandërgjegjshme në kampusin e universitetit Stanford. 


Ndodh kudo.Ndodh me këdo.Ndodh kurdo.
I ndodh kujtdo. Ndodh pa arsye.Ndodh papritur.Ndodhi.