1. Tema

Oh, Liza!

20170527230629 liza

Kendall Jenner nën petkun e Lizës në Botën e Cudirave në numrin e nëntorit të Vogue

Motra e vogël e Kardashian, Kendall Jenner, protagonizon editorialin e nëntorit në revistën Vogue. Ajo u fotografua nga Mert Alas dhe Marcus Piggott në skena të ndryshme që na kujtojnë historinë e Lizës.