1. Newsroom

Osama, refugjatit sirian i vënë prapë stërkëmbësh

20170527230616 siriani

Refugjati sirian Osama, i cili u bë i famshëm pasi një reportere hungareze i vuri stërkëmbëshin, shkoi në Madrid përpara një viti për shkak të një oferte pune të klubit të trajnerëve Cenafe. Pas mbarimit të marrëdhënies së tij të punës 12-mujore, klubi nuk ka bërë rinovim të kontratës. 

Me sa duket, kjo ka ardhur për shkak se Osama nuk ka mësuar spanjisht gjatë qëndrimit të tij në Madrid, diçka për të cilën ishte rënë dakord nga të dyja anët. Përveç rrogës, ai merte një ndihmë për të paguar qeranë dhe përkujdesje shëndetësore për dy fëmijët e tij.