1. Mind the art
  2. Libër

Panairi i librit, eventi që bashkon letrat shqipe

20170527230615 20170527230448 14672758 1121382561279207 669300515 o

Panairi i Librit është një prej ngjarjeve të rëndësishme kulturore, që ka si objekt paraqitjen e botimeve më të mira të hedhura në qarkullim vitin e fundit. 


Ky panair bashkon të gjithë letrat shqipe: autorët, botuesit, lexuesit, përkthyesit dhe përfaqësuesit e shtypit e të medias, me synimin për të zhvilluar kontaktin tradicional midis tyre.


Ky është Panairi i 19-të në qytetin e Tiranës nga Shoqata e Botuesve Shqiptarë. Panairi do të jetë i hapur nga data 9 deri më 13 nëntor 2016. 

Top