1. Tema

Peisazhe me dhe pa dëborë që tregojnë bukurinë e dimrit

20170527230636 liqeni

Dimri ka ardhur dhe krijon peisazhe që nuk njihen kur krahasohen me si janë gjatë stinës së verës. 


Revista Bored Panda ka përzgjedhur një sërë fotografish të disa prej vendeve më të bukura në botë para dhe pas ardhjes së dimrit. 1.Fari St. Joseph, Michigan
2. Hamnoy, Norvegji
3. Vilnius, Lituani