1. Modë
  2. Tendencë

Pesë tendenca të viteve ’90 që rikthehen

20170527230603 20170527230436 14339203 1099065963510867 171621288 o

Po sikur t’iu thonë se janë rikthyer në modë rrobat që vishnit kur ishit të vogla? Vitet nëntëdhjetë janë më të gjallë se kurrë dhe këtë vjeshtë do na duhet të vuajmë me pesë tendenca që do na rikthejnë në kohë. 


1. Ngjyrat metalike