1. Tema

Rikthimi i Checkpoint Charlie Pub

20170527230606 20170527230439 14408089 1104426566308140 896067250 o

Checkpoint Charlie është një nga ato pub-et e qytetit që kanë lënë shenjën e tyre në argëtimin e jetës së natës dhe vazhdon të mbetet një qelizë e gjallë, gjithmonë e gatshme për eksperienca të reja. 


Brenda rrugëtimit të tij gjashtë vjeçar, klientët u bënë miq dhe miqtë u bënë një familje.


Me një ambient të rinovuar, por pa humbur identitetin, Checkpoint Charlie vjen për të zgjuar nostalgjinë e netëve dimërore të ç’armatosura. 


Hapet të enjten, datë 22 tetor. 

Top