1. Animal

Sa ngjajnë qentë dhe pronarët e tyre?

20170527230617 20170527230451 dogss

E keni vënë re se qentë ngjajnë shumë me pronarët e tyre? Fotografi zvicerian Sebastian Magnani vendosi ta bënte realitet këtë ide me një seri fotografish të quajtur “Underdogs”. 

Të fotografuar me të njëjtin model flokësh, të njëjtat veshje dhe aksesorë, portretet e këtyre qenve dhe të zotërve të tyre na tregojnë se sa i pabesueshëm është ngjasimi.