1. Kinema

Seks, drogë dhe letër higjienike: çfarë presim nga Trainspotting 2 - Trailer

Autori: Slowman

20170527230625 14959139 1145053358912127 343414887 o

Vazhdimi i shumëpritur i filmit që ka qenë shenja dalluese e një brezi tjetër. 

Protagonistët e filmit më të suksesshëm të kinematografisë britanike të viteve ’90 edhe kësaj here rikthehen nën urdhrat e regjisorit Danny Boyle. 
Top