1. Design

Shaddai, jahti fantastik 152 metra i gjatë

20170527230638 jaht

Shaddai është jahti që do bënte krenar këdo, me një gjatësi prej 152 metrash dhe 38 metra i lartë.

Ky jaht është projektua nga Gabriele Teruzzi dhe të lejon të flesh i rrethuar nga kaltërsia, 30 metra mbi nivelin e detit.

Qëllimi i Teruzzit ishte të krijonte ndjesinë e të fjeturit mes detit dhe qiellit.

Kabina e ngritur ka edhe një pishinë dhe një akuarium. Ende nuk dihet se kur do dale në shitje dhe sa do të jetë çmimi. 


Top