1. Animal

Shprehi qesharake të qenve që përpiqen të kapin ushqimin në ajër

20170527230610 20170527230442 14466345 1108868879197242 155676334 o

Fotografi gjerman Christian Vieler na sjell disa foto argëtuese të qenve që përpiqen të kapin ushqimin në ajër. Ky fotograf kap momentin pak para se qeni të kapë ushqimin. 


“Në çdo shkrepje kërkoj atë momentin specifik kur qeni duket i lezetshëm ose qesharak,” - thotë Vieler. “Kjo nuk do të ishte e mundur pa ngrirë momentin. Fytyra e qenit shpreh panik, dëshirë dhe gëzim.” 


Vieler, i cili është njëkohësisht edhe gazetar, ka që në 2012-ën që fotografon qen.