1. Kinema

Sondazhet u mbyllën. Game of Thrones dhe Westeros do ketë mbret apo mbretëreshë?

20170527230605 20170527230438 got

Katër javë pas fushatës ku u ftuan të gjithë adhuruesit e serialit të votonin për atë që do donin të mbretëronte në Westeros dhe të ulej në “Iron Throne”, Game of Thrones dhe HBO tashmë janë gati të nxjerrin fituesin e madh.